Click for Monterrey, Mexico Forecast

5.8.06

Pár fotek.. konečně!

Takže konečně posílám pár fotek. Mám jich mraky, ale tohle je reprezentativní výběr těch povedenějších. Snad si trochu uděláte představu, jak se tady zhruba máme;) Veškerý jsou focený s prioritou času. Jinak budu rád za komentáře.
conchero na náměstí Zócalo = Placa de la Constitución, což je srdce Ciudad de México


baráčky ve čtvrti San Ángel...

tohle byla fakt momentka, omlouvám se za kvalitu;))


Mercado La Merced během chilky, kdy jsme se moc nemačkali. Asi 1km na sever od tohoto tržiště, leží Tepito, čtvrť kde se na ulici prodavají jen zbraně, pašovaný věci a drogy. Tam je to ale hodně nebezpečný. Nechodí tam ani lidi žijící v DF=Ciudad de México.


Vykulenej+vyholenej+vyhulenej tanečník ve čtvrti Coyoacán. Byla to dost velká oslava, ale do teď nevíme čeho.


Vrcholovka na Pyramida de la Luna. V pozadí Pyramida del Sol, třetí největší na světe. Základna 223m, výška 64m a 248 schodů!


Opět Teotihuacán a pohled na Pyramida de la Luna cca v 9am. Bylo to neuvěřitelný, protože v celým areálu bylo cca 10 lidí včetně nás. Piknik na vrcholku a osamotě s pohledem na pyramidy okolo byl skoro tak hezkej, jako z našeho Squatu v Praze. Pravda, mlha byla dost podobná tý, když si u nás pár lidí zapálí startku.

2 Comments:

Anonymous Anonymní said...

koukam, ze zatim si tam docela uzivas:-))) hlavne fot ty cokoladovy kocicky, at je nba co koukat:-))

8/07/2006 3:41 dop.  
Blogger gHonzales said...

dneska byl první den školy.. je to tady dost psycho, protože takovou koncentraci bárbín a modelek jsem v životě neviděl.. jdu si koupit růžový tričko a ťapky, zdar;)

8/07/2006 1:43 odp.  

Okomentovat

<< Home