Click for Monterrey, Mexico Forecast

6.10.06

Mam novy zbrane

Staly $900 (ahoj tati), coz je asi nejlepsi cena, za jakou se tady daji koupit. Koupil jsem je v Ratte, coz je pro me v tuto chvili asi nejlip vybavena boulder gym, ve kterym jsem kdy byl. Rotopedy, bezecky pasy, vetraky, klimatizace, bezkonkurencni chyty, hudba, prostredi komplexne, lidi.. huhh. Hodlam rozjet obchod- dovoz lezeckyho vybaveni z levne Evropy. Rozdily cen kuprikladu u sedaku jsou ca 40%. Snad mi to nekdo nevyfoukne... Je pravda, ze treba Rock Empire, Singing Rock a vehlasny Tendon(Lanex) maji reklamy v Climbing magazine (vychazi od 70.let v USA), lec dostupnost techto produktu v Mexiku je miziva.
Mad Rock Mugen '06

4 Comments:

Anonymous Anonymní said...

no to sou ale roztomily tenisky-jenom neni moc zdravy v nich spat.ani nepotrebujou spat prikryty,je uplne vpohode,kdyz je nechas lezet na zemi.

10/08/2006 11:31 dop.  
Blogger gHonzales said...

Pro jistotu lezely na viku od krabice, aby mely aspon trochu vysostnejsi postaveni, nez zbytek bordelu kolem postele.

10/10/2006 11:18 dop.  
Anonymous Anonymní said...

zdar. ty vole, ty sis koupil boty za 900$ ??? hukot, zdravim ze slovinska, je to tu super, sice ne jak v Mexiku, ale hodne jim v luxusnich mexickych restauracich a je to mnam mnam :-), snad se potkame na ICQ a Skype, drz se. D

10/12/2006 4:02 dop.  
Blogger gHonzales said...

Cus dejve, von se tady pouziva stejne symbol pro pesos jako pro dolar, jen je to S jen jednou skrtly. V prepoctu to je asi 1800Kc.. drzim se a doporucuju tacos de bistec con guacamole, pripadne gringas nebo pyratas. Nebo tamales de queso nebo ze specialit: chile de nogada, ci pollo con mole. Jo a nedavej si chicharon... zdar a uzivej horkeho slovinska:)))

10/12/2006 2:39 odp.  

Okomentovat

<< Home